Surat Dari Pemenang Lotto

lotto

Pada suatu hari ini, saya menerima sepucuk surat dari bekas pelajar saya yang baru-baru ini memenangi sejumlah wang hasil loteri. Antara lain, dia menulis kepada saya bahawa ketika saya mengajarnya untuk sesering mungkin berhubung dengan minda bawah sedarnya, dia tidak memahami dengan baik mengapa ia sangat penting. Saya memetik kata-katanya: “… lebih khusus lagi, saya tidak memahami bagaimana minda bawah sedar saya membuat hubungan antara saya dan hasil lotto”.

Dia sangat mahu membeli kereta baru. Seperti orang lain dalam keadaannya, dia juga berharap  XE88 Malaysia dapat memenangi loteri untuk memenuhi keinginannya. Tetapi bagaimana? Dia menganalisis sistem lotonnya tetapi hanya menemui tiga nombor dengan peluang yang baik untuk segera diambil. Suatu hari berjalan di jalan dengan tiga jari bergabung, ketika dia belajar dari saya, dia melihat sepasang sarung tangan empuk di sebuah tingkap yang menarik perhatiannya. “Jadi, sesuatu seperti ini saya perlukan dengan segera” pikirnya dan pronto, dia memutuskan untuk membelinya. Dia masuk ke dalam kedai, membelinya dan membeli barang sebanyak $ 41,25. Ketika dia keluar dari kedai, dia ingin menyambungkan ketiga jari seperti biasa tetapi sekarang kerana sarung tangan, sukar.

Dalam perjalanan ke rumah dia meringkaskan berapa banyak yang telah dia bayar, tetapi menyimpulkan bahawa perkara-perkara yang dia perlukan. Ketika dia pulang, tiba-tiba terinspirasi untuk menambahkan angka-angka ini ke nombor loton pilihannya dan membeli tiket lotto. Di bawah dorongan yang tidak dapat ditahan, dia meninggalkan rumah, berlari membeli tiket lotto dan pulang dengan sangat gembira kerana dia melakukannya secara spontan dan pantas. Itu hampir tidak mengejutkan baginya ketika melihat bahawa dia memenangi hadiah lotto kedua. Barulah dia faham bagaimana minda bawah sedar berfungsi.

Fikiran bawah sedar dapat mewujudkan kebetulan yang tepat pada masanya dan sokongan untuk anda. Inilah teknik tiga jari. Saya mempelajarinya bertahun-tahun yang lalu dengan membaca buku dan saya mengubahnya sedikit dan disesuaikan dengan keperluan saya. Sejak itu saya mengesahkannya beribu-ribu kali, jadi anda pasti dapat memastikannya selalu berfungsi.

Bila-bila masa anda memasuki keadaan alfa untuk menyelesaikan masalah, atau ketika anda tidak berada dalam keadaan alfa tetapi masih memikirkan beberapa nombor lotto yang mungkin anda miliki, pasangkan ibu jari, telunjuk dan jari tengah dari tangan. Apabila saya mempunyai masalah yang sangat sukar untuk diselesaikan, saya malah menyambungkan jari-jari ini dari kedua tangan. Ini mengaktifkan minda bawah sedar yang mula menolong anda dengan cara yang mengejutkan. Ini mesti menjadi isyarat automatik untuk anda. Oleh itu, anda harus kerap menggunakannya kerana ia membantu anda dalam pelbagai keadaan.

Tags: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*